Vacatures

feb. 16, 2020

Junior monteur elektrotechniek


Voor echte techneuten met een niveau 2 diploma elektrotechiek opzak.

Werken bij Elektro Installatiebureau Derks

Als Junior monteur elektrotechniek bij Elektro Installatiebureau Derks heb je een afwisselende baan. Je hebt een verantwoordelijke job waarbij je hoofdtaak bestaat uit het aanleggen van Elektrotechnische installaties. 

Wat wij jou bieden

Wij bieden je een uitdagende baan binnen een echt familiebedrijf. Doordat wij een echt familiebedrijf zijn is er altijd een fijne en persoonlijke werksfeer binnen het bedrijf. Naast de goede werksfeer worden jouw ideeën serieus genomen en nemen wij jouw vakkennis serieus. Je hebt de mogelijkheid om trainingen te volgen en verder te specialiseren. Daarnaast bieden wij je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden. 

Wat verwachten wij van jou?

Je bent in het bezit van minimaal een elektrotechnische opleiding niveau 2 .

Je bent in bezit van een rijbewijs. Ervaring in elektrotechniek is een pre. 

Je kunt zelfstandig werkzaamheden uitvoeren. Maar je bent ook een echte teamplayer. 

Je hebt een flexibele en proactieve houding.

Je kunt efficiënt en resultaat gericht werken.


Over ons

Elektro Installatiebureau Derks is een kleine zelfstandig onderneming opgericht in 1999. In 1999 zijn wij begonnen met het aanleggen van elektro technische installaties in de particuliere woningbouw. Door de jaren heen hebben wij onze focus en dienst verlening uitgebreid. Vandaag de dag leveren wij niet alleen elektro technische installaties aan particulieren. Maar bieden wij een zeer breed pakket aan diensten voor zowel de particulier woningbouw als wel de mkb bedrijven.

 

Bezig met laden...