Elektrotechniek

Elektrotechniek. Onbewust speelt deze techniek een belangrijke rol in ons dagelijks bestaan. Iedere dag maken wij met zijn allen vollop gebruik van deze techniek. Daarom is het van groot belang dat de elektrische installatie veilig en betrouwbaar is. Wij van Elektro Installatiebureau Derks weten maar al te goed wat het belang is van een betrouwbare elektrische installatie. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid op het gebied van elektrotechniek zijn wij de juiste partner.

Nieuwbouw of verbouwing

Een goede uitvoering begint bij een goed plan. Dit is bij een elektrische installatie niet anders. Om een goed plan op te stellen gaan wij al in het voortraject, ofwel ontwerpfase met de opdrachtgever in gesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij nauwkeurig in kaart hoe de woning of het pand gebruikt gaat worden en wat er van de elektrische installatie verwacht wordt. Vervolgens brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit. Maar ook in de uitvoering houden wij nauwlettend in de gaten of het vooraf opgesteld plan van toepassing blijft. Het kan ook voorkomen dat tijdens de uitvoering situaties veranderen en hierdoor ook de installatie. Als dat zo is, dan passen wij de installatie in overleg met de opdrachtgever aan.

Inspectie

Inspectie. Het is verstandig om met enige regelmaat de elektrische installatie te laten inspecteren. Wij van Elektro Installatiebureau Derks weten precies waar de elektrische installatie aan moet voldoen. Afhankelijk van de opdacht van onze opdrachtgever voeren wij de inspectie uit. Na het inspecteren van de installatie stellen wij een inspectierapport op. In dit rapport staan al onze bevinden. Tevens gegeven wij aan wat de urgentie is en hoe snel het opgelost moet worden. Indien gewenst maken wij ook een offerte voor het oplossen van de bevindingen om zo een veilige elektrische installatie te realiseren.

Bezig met laden...