Nieuws

jul. 10, 2020
Categorie: Overige
Ingezonden door: M.Derks

Het warme weer houdt voorlopig nog aan, daarom hebben wij besloten om tussen 25 juli en 17 augustus even dicht te gaan. Heeft u een storing dan staan wij gewoon paraat, zodat de storing vlug weer over gaat. Wij wensen u een vakantie zonder zorgen. Let op voor de zon, anders bent u rood, morgen. Prettige vakantie.

mrt. 20, 2020
Categorie: Elektrotechniek
Ingezonden door: M.Derks

Daar is ie weer. Ieder half jaar plaatsen wij een bericht over het testen van aardlekschakelaars. Dat doen wij niet zomaar.
Wist je dat een stroom van 30mA al dodelijk kan zijn. Even ter vergelijking. Dit is gelijk aan je telefoon oplader. Daarom is het enorm belangrijk dat de aardlekschakelaars in je meterkast goed werken. Het doel van een aardlekschakaar is om te voorkomen dat wij geëlektrocuteerd worden. Bij een goed werkende aardlekschakelaar van 30 mA zal tussen de 15 en 30mA uitschakelen. Door regelmatig op de test knop of ook wel T knop genoemd te drukken wordt de kans kleiner dat je geëlektrocuteerd kunt worden. Deze test knop zorgt er voor dat de aardlekschakelaar niet vast komt te zitten op het moment dat deze uit moet schakelen.

Nu je toch alle klokken moet verzetten is het een mooi moment om ook je aardlekschakelaars te testen. Druk op de test knop of T knop. Schakelt de aardlekschakelaar direct uit na de eerst test. Dan werkt het mechanische deel van de aardlek nog goed. Schakelt de aardlekschakelaar niet of niet direct uit. Neem dan contact met ons op. Wij kunnen je aardlekschakelaar meten en indien nodig vervangen.

feb. 16, 2020
Categorie: Vacatures
Ingezonden door: M.Derks

Voor techneuten met een niveau 2 diploma elektro techniek opzak.

feb. 15, 2020
Categorie: Vacatures
Ingezonden door: M.Derks

Ben jij opzoek naar een leuke stageplek waar je echt slimmer van wordt. Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

feb. 6, 2020
Categorie: Inbraakbeveiliging
Ingezonden door: M.Derks

Wist u dat wij ook 24/7 alarm service dienst hebben. Dit is een particuliere meldkamer dienst die 24 uur per dag uw alarm installatie monitort. Vindt er een inbraak plaats dan zorgt onze 24/7 alarmservices er voor dat u gealarmeerd  wordt. Wilt u meer weten over dienst. Bekijk dan gerust dit filmpje of neem contact met ons op.

jul. 2, 2019
Categorie: Overige
Ingezonden door: M.Derks

InstallQ

Kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat zijn drie woorden waar wij veel waarden aan hechten.  Ook bij InstallQ hebben deze drie woorden veel betekenis. InstallQ verzorgd de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. Daarom komen zij met enige regelmaat bij ons langs om samen met ons te kijken of wij van Elektro Installatiebureau Derks nog altijd aan de eisen van InstallQ. Uiteraard was dat ook bij dit bezoek gewoon weer goed en voelde de keuring meer als een bijeenkomst van gelijkgezinde.  Want zoals eerder aangegeven staan wij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en deskundigheid. Dat maakt ons daarom ook zo trots om in het bezit te zijn van het keurmerk InstallQ.

mei 2, 2019
Categorie: Overige
Ingezonden door: M.Derks

Wist u dat wij ook draadloze alarm installatie verkopen. Soms biedt een draadloze alarm installatie de juiste oplossing om uw woning of pand te beveiligingen. Onze draadloze alarm installaties werken niet op wifi signaal. Maar maken gebruik van een aparte draadloze frequentie. Hierdoor kan het signaal niet door een wifi netwerken verstoord worden en bent u er zeker van dat uw alarm installatie goed werkt. Wilt u meer weten over onze draadloze alarm installaties. Neem dan gerust contact met ons op.

Bezig met laden...