Elektro Installatiebureau Derks
De Amert 414 H Veghel, Noord-Brabant 5462 GH
Phone: 0413-350505

Sterkin erkende installateur

Uneto erkende installateur

 

Elektro techniek

In onze moderne tijd is elektro techniek niet meer weg te denken. Door onze jaren lange ervaring en deskundigheid zijn wij het installatiebedrijf in Noord-Brabant die u van dienst kan zijn op het gebied van elektro techniek. Of het nu gaat over een standaard elektra installatie, domotica systemen of energie besparende maatregelen. Zoals Led verlichting, zonnepanelen. Wij helpen u graag.

Energie besparing

Bijna alles werkt tegenwoordig op elektrische energie. Dat zorgt er ook voor dat de energie rekening blijft stijgen. Elektro Installatiebureau Derks kan u van dienst zijn op het gebied van energie besparing. In plaats van meteen dure installaties aan u te verkopen, gaan wij eerst samen met u kijken welke besparingen u binnen uw woning of bedrijf nog meer kunt doen. Doormiddel van energie metingen kunnen wij nauwkeuring in kaart brengen welk apparaat veel elektrische energie verbruikt. Zodra deze metingen zijn gedaan gaan wij samen met u in gesprek. Hier uit komen een plan van aanpak. Wilt u beginnen met besparen neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Onze merken

Om de beste service te kunnen verlenen hebben wij ons extra gespecialiseerd in de onderstaande merken. Heeft u interesse in een ander merk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Gira