Elektro Installatiebureau Derks
De Amert 414 H Veghel, Noord-Brabant 5462 GH
Phone: 0413-350505

Sterkin erkende installateur

Uneto erkende installateur

 

Nieuws

Pagina 1 van 5  > >>

Verbouwing het wollige schaap

Wij zijn enorm trots op deze nieuwe klus. Ondanks dat wij inmiddels als weer ruim een half jaar bezig zijn met deze klus. Zijn wij er zeker niet minder trots op. Samen met aannemer Jos Hanengraaf gaan wij het wollige schaap verbouwen. Wij ontfermen ons over de elektro technische installatie. Maar ook de gecertificeerde brandmeld en ontruimingsinstallatie wordt door ons aangelegd. Met als doel dat de kinderen weer lekker kunnen spelen op kinderopvang Het wollige schaap.

IRisco clouddienst upgrade naar versie 5

Risco clouddienst

De Risco clouddienst krijgt een upgrade. A.s. dinsdag 2 oktober krijgt de Risco Clouddienst een upgrade. Door deze upgrade kunnen wij u nog beter tot dienst zijn. Meer hierover volgt later deze week. De risco cloud dienst gaat van versie 4 naar versie 5. Maakt u gebruik van de IRisco App of Risco Cloud dienst, dan zult u er wellicht niet veel van merken. Mocht je toch tegen onverwachte problemen aanlopen, dan horen wij het graag.

 

IRisco Iphone app

Meterkast is vaak onveilig

Veel mensen gaan er vanuit dat hun elektrische installatie en meterkast veilig is, want "de schakelaars springen nooit uit". Maar dit kan ook het gevaar zijn. Vooral als het om de aardlekschakelaar of aardlekautomaat gaat. Nu de klok verzet wordt is het een mooi moment om deze twee type beveiligingen eens te testen.