Zonnepanelen

Zonnepanelen. Ze zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Dat is ook niet gek, want wie wil er nou niet profiteren van de gratis zonne energie. Wij van Elektro Installatiebureau Derks weten als geen ander hoe het maximale redement uit de zonnepanelen gehaald kan worden. Samen met onze partner installateur leveren wij installaties met Zongarant. Daarnaast wordt de installatie ook aangelegd door Zonnekeur installateurs.

Zongarant

Onze specialisten rekenen precies uit hoeveel de zonnepanelen op gaan brengen. Deze berekening gaat over een termijn van 10 jaar. Valt de opbrengt tegen, dan bent u er zeker van dat u toch de beloofde opbrengst op uw rekening ontvangt. Stichting Zongarant betaalt het verschil aan u uit. Doordat deze stichting op zichzelf werkt bent u ook na een mogelijk faillissement van ons of onze partners er zeker van dat u de beloofde opbrengst op uw rekening ontvangt.

 

Monitoring en onderhoud

Geen onnodige jaarlijkse kosten aan onderhoud, dat is de gedachten achter ons preventief onderhoudsplan. Wat houdt dat in? Heel simpel. Wij leveren samen met onze Zonnekeur specialisten een zonnepaneel installatie op. Maar daar houdt het niet op. Onze specialisten gaan uw installatie monitoren. Op het moment dat bij het monitoren blijkt dat de zonnenpanelen minder opleveren of defect zijn, dan nemen onze specialisten contact met u. Samen met u wordt dan een geschikte datum afgesproken om onderhoud uit te laten voeren.

 

Bezig met laden...