Domotica

Domotica systemen typeren de nieuwe manier van comfortabel leven en inbrekers buiten uw huis te houden. Tegenwoordig is het heel normaal om de technische installaties in een woning of pand met één druk op de knop te bedienen. Domotica systemen weten wanneer iemand in de ruimte is en zorgen voor de juiste comfort in deze ruimte. Maar de gebruiker heeft altijd de touwtjes in handen. Doordat installaties met domotica geautomatiseerd kunnen worden, kan het ook energie besparing opleveren. Wij bij Elektro Installatiebureau Derks weten precies hoe uw woning of pand intelligent gemaakt kan worden.

Domotica voor nieuwbouw

Tegenwoordig worden veel nieuwbouw woningen en panden voorzien van domotica systemen om het energie verbruik te verminderen en het comfort te verhogen. Om het energie verbruik te verminderen en het maximale aan comfort eruit te halen dient er een goed plan opgesteld te worden. Wij doen dit door in het voortraject door samen met de opdrachtgever in gesprek te gaan. Tijdens dit gesprek brengen wij nauwkeurig in kaart hoe de woning of het pand gebruikt gaat worden en wat er van het domotica systeem verwacht wordt. Vervolgens brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit met daarin het domotica systeem dat het beste bij die situatie past. Maar ook in de uitvoering houden wij nauwlettend in de gaten of het vooraf opgesteld plan van toepassing blijft. Het kan ook voorkomen dat tijdens de uitvoering situaties veranderen en hierdoor ook de installatie. Als dat zo is, dan passen wij in overleg met de opdrachtgever gewoon de installatie aan.

Domotica voor bestaande woningen of panden

Ook een bestaande woning of pand kunnen wij eenvoudig moderniseren met onze domotica oplossingen. Om het maximale van het domotica systeem te benutten dient er eerst een plan opgesteld te worden. Wij doen dit door met de opdrachtgever in gesprek te gaan. Tijdens dit gesprek brengen wij nauwkeurig in kaart hoe de woning of het pand gebruikt wordt en wat er van het domotica systeem verwacht wordt. Vervolgens brengen wij geheel vrijblijvend een offerte uit. Maar ook in de uitvoering houden wij nauwlettend in de gaten of het vooraf opgesteld plan van toepassing blijft. Het kan ook voorkomen dat tijdens de uitvoering situaties veranderen en hierdoor ook de installatie. Als dat zo is, dan passen wij in overleg met de opdrachtgever gewoon de installatie aan.

Bezig met laden...