Inbraakbeveiliging

Vandaag de dag komen inbraken steeds vaker voor. Een goede, gebruiksvriendelijke en betrouwbare alarm installatie is daarom enorm belangrijk. Wij van Elektro Installatiebureau Derks weten als geen ander hoe de kans op een inbraak tot het minimum beperkt kan worden. In een persoonlijk gesprek bespreken wij de mogelijkheden. Tijdens het opstellen van een "plan van aanpak" bekijken wij de situatie door de ogen van de inbreker. Hierdoor kunnen wij precies in kaart brengen hoe een inbreker te werk gaat en waar zijn doelen zijn.

Bedrade inbraakbeveiliging

Ondanks dat tegenwoordig bijna alles draadloos gaat blijft een bedrade installatie toch het meest betrouwbaar. Bovendien hebben bedrade inbraakbeveiligingen vaak het voordeel dat de detectoren kleiner van formaat zijn dan de draadloze componenten. Ze kunnen deze componenten kleiner maken omdat er simpelweg geen batterij in hoeft. Het is zelfs mogelijk om deur en raam detectoren in het kozijn weg te werken. U behoudt toch de betrouwbaarheid van de inbraakbeveiliging. Maar u ziet de detectoren niet zitten wanneer het raam of deur gesloten is.

Om het gebruiksgemak te vergroten hebt u de mogelijkheid om onze bedrade inbraakbeveiliging met een druppel of sleutelhanger te bedienen. Hierdoor schakelt u gemakkelijk en snel de inbraakbeveiliging in of uit. Bovendien hebt u de mogelijkheid om uw bedrade inbraakbeveiliging met uw smartphone te bedienen. Voor Android en Apple telefoons en tablets is er een app beschikbaar. Deze app geeft bij een alarmmelding push-up berichten en kunt u precies zien wat er gaande is.

Draadloze inbraakbeveiliging

Hebt u niet de mogelijkheid om kabels te leggen in uw woning of bedrijf. Maar u wilt wel uw pand beveiligingen dan is een draadloze inbraakbeveiliging de perfecte oplossing. Op de inbraakcentrale en i/o module na is de gehele installatie draadloos. Hierdoor kan iedere raam, deur en ruimte vrijwel altijd beveiligd worden. Daarnaast heeft een draadloze inbraakbeveiliging het voordeel dat deze vaak binnen 1 dag gemonteerd kan worden. Dit is uiteraard geheel afhankelijk van uw wensen en situatie.

Om het gebruiksgemak te vergroten hebt u de mogelijkheid om onze draadloze inbraakbeveiliging met een druppel of sleutelhanger te bedienen. Hierdoor schakelt u gemakkelijk en snel de inbraakbeveiliging in of uit. Bovendien hebt u de mogelijkheid om uw bedrade inbraakbeveiliging met uw smartphone te bedienen. Voor Android en Apple telefoons en tablets is er een app beschikbaar. Deze app geeft bij een alarmmelding push-up berichten en kunt u precies zien wat er gaande is.

De mobiele app

Vandaag de dag is het heel normaal om alles met een app te kunnen bedienen. Ook de alarm installaties/ inbraakbeveilging die wij leveren zijn eenvoudig met een app op android of apple producten te bedienen. Middels deze app kan eenvoudig de installatie in en uit geschakeld worden. Het is ook mogelijk om beelden te bekijken of het logboek uit te lezen.

Inbraakbeveiliging in onderhoud

Wij leveren en installeren niet alleen inbraakbeveiligingsinstallaties. Maar wij zorgen er ook voor dat de beveiligingsinstallatie op langere termijn goed blijft werken. Doorgaans wordt het onderhoud door ons éénmaal per jaar uitgevoerd. De onderhoudsbeurt heeft als doel om slijtage van componenten vroegtijdig te ontdekken en te repareren. Hierdoor kunnen eventuele foutmeldingen voorkomen worden. Voor de reparatie van componenten bieden wij altijd een prijs aan.  Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Bezig met laden...