Camerabewaking

Camera's zijn de ogen op het moment dat het nodig is. Echter ligt camerabeveiliging wel heel gevoelig. Wij van Elektro Installatiebureau Derks weten precies hoe deze waardevolle beveiligingsoplossing juist toegepast kan worden. In een persoonlijk gesprek brengen wij nauwkeurig in kaart wat en hoe objecten in beeld gebracht kunnen worden. Dit alles brengen wij samen in een beveiligingsplan die aan u gepresenteerd wordt.

IP camera's

Tegenwoordig wordt alles op het internet aangesloten. Zo worden ook veel ip camera's met het internet verbonden. Dit brengt echter veel risico met zich mee wanneer hier niet deskundig mee om gegaan wordt. Wij van Elektro Installatiebureau Derks gaan hier met zorgvuldigheid om. Naast het monteren en installeren van de camera's zorgen wij er ook voor dat het systeem zo veilig mogelijk geprogrammeerd wordt.

Beveiligingscamera's onderhouden

Wij leveren en installeren niet alleen camerabewakingssystemen, maar wij zorgen er ook voor dat de camerabewakingssystemen op langere termijn goed blijft werken. Wanneer het systeem bij ons in onderhoud is onderhouden wij uw installatie. Dit doen wij door onder andere eenmaal per jaar een onderhoudsbeurt uit te voeren. Deze onderhoudsbeurt heeft als doel om slijtage van componenten vroegtijdig te ontdekken en te repareren. Hierdoor kunnen eventuele foutmeldingen voorkomen worden. Voor de reparatie van componenten bieden wij altijd een prijs aan.  Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

De mobiele app

Vandaag de dag is het heel normaal om alles met een app te kunnen bedienen. Daarom zijn camerabewakingsystemen die wij leveren ook gewoon met een app live te bekijken en terug te kijken. Op deze manier past onze beveiligscamera's, bij wijze van spreken, in uw broekzak.

Bezig met laden...